Uzun Zaman’dır Adana’da ki MHP ile ilgili birimlerden yani MHP İl Teşkilatı, MHP’nin belediye başkanlarından falan mesaj alıp duruyorum. Bu mesajlar bazen siyasi oluyo bazen yerel oluyor. Aslında ne olursa olsun farketmez ben Sakarya’da yaşıyorum doğma büyüme Sakarya’lıyım ama bana gelen mesaj Adana’dan! Son zamanlarda şikayet iptali çok olacak ki Yüreğir Belediyesi mesajların sonuna iptal linki koymuş. Ama ne iptal Linki!!!
Sürekli beni taciz eden bu smsleri iptal mi edeceğiz yoksa kredi başvurusu mu yapacağız belli değil. Alt tarafı bir numarayı rehberden sileceksiniz ancak bizden TC kimlik numaramızı Mail adresimizi istiyorsunuz? Yoksa sisteminizde bu bilgilerimiz eksikte onları mı doldurmaya çalışıyorsunuz? Bu sms iptali falan değil bildiğiniz kimlik avı! En komik olan kısmı ise bu formda bulunan butonlar. Biz sms iptal ettireceğiz ancak butonlarda yeni ve kayıt yazıyor. Bu neyin yenisi ve neyin kaydı?!?!?
Üstelik birde resmi bir dairenin herhangi bir sisteminde kendi ismini kullanarak reklam yapıyor. En başından burada benim gördüğüm isim beni tedirgin etti ve bana şunu düşündürdü “Bu adam belediyeyi kullanarak insanların bilgilerini topluyor ve dolandırıcılık mı yapıyor?” Bu tarz insanların ve bu tarz sistemlerin merkezi güvenilir bir yerden kontrol edilmesi ve belediyeler içinde yapılacaksa daha profesyonel ve merkezi bir sms sistemi kurulması vatandaşlar içinde belediyeler içinde hayırlı olacaktır?
Bu nedir ya böyle bir zihniyet nasıl bir devlet dairesi yönetilme şeklidir. Cidden merak ediyorum. Bakıyorum telefona hep MHP ile ilgili mesajlar. Bir yerlerden telefon numaralarını toplamış ve bu tarz formlarla MHP için mail, TC kimlik numarası, telefon numarası falan toplamaya devam ediyor. Yok yani bir iptal formunda mail ve TC kimlik numarası niye istenir ki!!!
Yüreğir Belediyesi SMS İptal Formu
1 Comment
<?php Birçok belediye bu konuda (sms iptali veya ekleme konusunda) tc kimlik ile işlem yapmaktadır. Bu işlemin örneği aşağıdaki linktedir.
http://www.adana.bel.tr/cep-mesaj-hizmeti/
kişi ile şahsi meselelerinizi genel kamu meselesi gibi göstermişsiniz :))